NAJEŽIT ĆETE SE: Ovo je pet najvećih svjetskih misterija koje niko nije uspio riješiti!

Izvor: Cafe.ba, 07.Feb.2015, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJEŽIT ĆETE SE: Ovo je pet najvećih svjetskih misterija koje niko nije uspio riješiti!

Od putovanja kroz vrijeme, čovjekolikih stvorenja u dubinama mora, do misterioznih nestanaka - događaji stvaraju jezu. Ovo su kamerom slučajnog prolaznika zabilježeni misteriji koji su još uvijek nerazjašnjeni...

Putovanje kroz vrijeme?

Håkan Nordkvist je jednoga dana krenuo popravljati sudoper u svojoj kuhinji. Uzeo je alat, zavukao se ispod kuhinjskih elementa i počeo s radom. Međutim, nakon nekog vremena shvatio je da se oko njega nešto čudno događa. >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << Håkan je ustao i u prostoriji vidio sebe – u starijem izdanju. Ne vjerujete? Pogledajte video.



Misteriozna otmica snimljena kamerom?

Internet je pun priča o izvanzemaljskim otmicama. Ovaj slučaj je stvarno drugačiji. Sigurnosne kamere iz jedne tvornice su snimile otmicu jednog radnika. Misteriozno i potpuno neobjašnjivo..



Neobjašnjiv telefonski poziv

Ovo je snimka telefonskog poziva navodno bivšeg radnika vojnog američkog kompleksa Area 51 koji se uživo uključio u jednu emisiji lokalne radio stanice. On u suzama i sa strahom u glasu objašnjava što se događalo u tajnom vojnom kompleksu. Nakon što je pokušao otkriti tajne, telefonski signal, kao i signal radiostanice se isključio.



Sirene u moru?

Ovaj video nas vodi jedan kilometar ispod površine mora, u morske dubine nedaleko od Grenlanda. Morski biolozi su kamerom snimili čovjekoliko morsko biće...



Čovjek koji unutrašnjom energijom liječi ljude?

Ovaj čovjek je pravi misterij. Za njega se pročulo još osamdesetih godina. Chang tvrdi da kontrolira svoju unutrašnju energiju – chi, kako je on zove, i da pomoću nje liječi. Pogledajte u videu kako je golim rukama zapalio papire papire.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Pogledajte listu Top 5 svetskih misterija koje niko nije uspeo da objasni!

Izvor: Večernje novosti, 07.Feb.2015

OVO su neobjašnjene, kamerom slučajnog prolaznika zabeležene misterije skupljene na jednom mestu – moćnom Reditu. Pogledajte TOP 5 misterija, koje je za vas odabrala Redit zajednica.1. Putovanje kroz vreme Hokan Nordkvist je jednoga dana odlučio da popravi sudoperu u svojoj kuhinji. Uzeo je svoj...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.