NAJEZDA PACOVA: Mali glodari prodrli u policijsku stanicu i JEDU ZAPLENJENU MARIHUANU

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 10:57

NAJEZDA PACOVA: Mali glodari prodrli u policijsku stanicu i JEDU ZAPLENJENU MARIHUANU

Mnogima je ova scena izazvala gađenje.

Zvaničnici policije Nju Orleansa (NOPD) saopštili da su se u prostoriji za dokaze, u sedištu policijskih snaga tog grada, pojavili pacovi koji jedu dokazni materijal, između ostalog i marihuanu.

- Pacovi jedu našu marihuanu. Svi su drogirani - izjavila je šefica policije En Kirkpatrik na sastanku gradskog odbora za krivično pravosuđe u ponedeljak.

Problem nije ograničen na prostoriju za dokaze, već, pojedini >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zaposleni tvrde da pronalaze izmet pacova na svojim kancelarijskim stolovima, prenosi CBS njuz.

U istoj zgradi ne rade klime ni liftovi, napomenula je Kikpatrik dodajući da je licemerno govoriti da je zvaničnicima stalo do zaposlenih, dok oni rade u nesanitarnim uslovima.

Članovi saveta na sastanku odbora u ponedeljak glasali su za odobrenje zakupa nove zgrade za NOPD.

Novi desetogodišnji zakup koštao bi grad 670.000 dolara mesečno, što je i dalje jeftinije od 30 miliona dolara koliko bi koštalo popravljanje sadašnjeg sedišta, rekao je Gilbert Montano, glavni administrativni službenik grada.

New Orleans' police chief says "rats are eating our marijuana" in the evidence room of decaying headquarters. https://t.co/r15IGbCkDC

— CBS News (@CBSNews) March 12, 2024

Srbija Danas/Društvene mreže/Preneo:A.R.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.