NAJBOLESNIJE VENČANJE IKADA! Kada vidite za KOGA se udala ova žena, POZLIĆE VAM! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2019, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJBOLESNIJE VENČANJE IKADA! Kada vidite za KOGA se udala ova žena, POZLIĆE VAM! (VIDEO)

Šta je sa ovim svetom.

Devojka Felisiti (20) iz grada Tivertona, SAD, ostvarila je svoj san - da se uda za "ljubav njenog života", lutku zombija.

Ceremonija, koja je koštala 500 dolara, odigrala se pred gostima, takođe lutkama koje Felisiti poseduje, uz nekoliko živih zvanica. Venčali su se u septembru prošle godine, a prema njenom priznanju, imali su, i imaju, redovne intimne odnose.

Lutku je dobila za njen 13. rođendan od oca, a sa 16 godina je shvatila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da gaji osećanja prema njoj (njemu?).

Felisiti je bila presrećna zbog venčanja. Rekla je da lutka, koju je nazvala Keli, savršena i da joj uopšte ne smeta što nema donju vilicu (stara boljka od koje pate zombiji, znamo iz filmova).

Šta reći? Pa, ima previše usamljenih ljudi na ovom svetu. A ko je to njen jedini problem...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.