NAJBIZARNIJI PAR! Razlika među njima tričavih 60 godina, a kažu da im je SE*S sjajan! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2017, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJBIZARNIJI PAR! Razlika među njima "tričavih" 60 godina, a kažu da im je SE*S sjajan! (VIDEO)

Ostali smo bez teksta...

Kajla Džonsa (31) privlače starije žene, toliko starije da mu je devojka čak 60 godina starija od njega! Njegova izabranica Mardžori napunila je 91. godinu!

Ovaj mladić nikada nije bio sa devojkom svojih godina.

- Neke ljude privlače plavuše, brinete, krupne žene, mršavice… Mene privlače starije žene - kaže on.

Kajl je već sa 12 godina shvatio da voli starije jer ga privlače seda kosa, izborana koža i opuštene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << grudi. On takođe smatra da je pravi doživljaj da starija žena bude sa vrlo mladim muškarcem.

- Seks je sjajan, ponekad i sebe iznenadim. A on je neverovatan tako da mi se to baš sviđa – kaže njegova izabranica Mardžori i dodaje da nekada ima osećaj kao da joj je on sin dok se ne nađu u krevetu.

Pored nje, Kajl ima još nekoliko starijih dama sa kojima se viđa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.