NADMETALI SE KO ĆE SPAVATI SA NAJDEBLJOM ŽENOM: Studenti nazvali takmičenje Pečenje svinja

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2018, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NADMETALI SE KO ĆE SPAVATI SA NAJDEBLJOM ŽENOM: Studenti nazvali takmičenje "Pečenje svinja"

Nije se dobro završilo...

Sigurno ste čuli za bratstva i sestrinstva na američkim koledžima, kao i o raznim zadacima koje dobijaju njihovi članovi. Ovaj put se nešto što je za članove bratstva trebalo da bude samo zabava, pretvorilo u krivično delo.

OKANITE SE ĆORAVA POSLA! Ilon Mask jednim snimkom začepio usta "ravnozemljašima"! (VIDEO)

Mladići iz Zeta Beta Tau bratstva, sa američkog privatnog Univerziteta Kornel organizovali su takmičenje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pod nazivom "Pečenje svinja". Svako od njih je zapravo trebalo da spava sa debelom ženom, a pobednik je onaj čija bi žena bila najteža.

DABOGDA NJENO DELO ŽIVELO VEKOVIMA! Rada Savićević bi danas slavila, a "njene" kletve i dalje citiramo

Naravno, njima nisu smeli da kažu da je u pitanju takmičenje (mada nešto sumnjamo da bi im to ikako išlo u korist).

Ovakvo takmičenje je nakon saslušavanja članova od strane glavnog odbora Unverziteta, proglašeno za seksualno zlostavljanje i da je takvo ponašanje studenata nedopustivo i grozno.

- To je ponašanje koje degradira i dehumanizuje žene, pa tako doprinosi i netoleranciji. Šokirani smo i užasnuti zbog onoga što se desilo na našem Univerzitetu - rekli su iz Odbora.

Prema rečima vođa bratstva, takmičenje su organizovali pojedinci koji će biti izbačeni iz udruženja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.