NA OVO SE GODINAMA ČEKALO Mariju Karan ste obožavali u seriji “Ljubav, navika, panika”, a sada je konačno otkriveno zašto je glumica ostala bez uloge

Izvor: 011vodič.com, 14.Feb.2021, 10:44

NA OVO SE GODINAMA ČEKALO Mariju Karan ste obožavali u seriji “Ljubav, navika, panika”, a sada je konačno otkriveno zašto je glumica ostala bez uloge

Ljubav je ipak presudila, glumica s razlogom zapostavila glumačku karijeru
Domaća serija “Ljubav, navika, panika” prikazivala se na televiziji “Pink” u periodu od 2005. do 2007. godine.
Foto: Printscreen/YouTubeU ovoj hit seriji glavnu postavu glumaca činili su pokojni Nikola Simić (Mića), Jelisaveta Seka Sablić (Vera), Mirka Vasiljević (Janja) i Marija Karan (Maja) – nesvakidšnja porodica oko koje se vrte sva dešavanja.

Međutim, nakon izvesnog broja epizoda >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Marija Karan napušta seriju, a njen lik igrala je Borka Tomović sve do poslednje epizode. Precizno, Mariju smo gledali u 38 epizoda, a Borku u 20.
Karanova je to učilila kako bi otišla u London na profesionalno usavršavanje. Kasnije je, kako je već svima poznato, otišla u SAD, gde živi već dugi niz godina i pokušava da izgradi karijeru u Holivudu.
Marija se u međuvremenu udala Džoela Lubina, sa kojim ima sina Marka Lea.
Izvor: PressSerbia/Republika.rs

Comments comments


The post NA OVO SE GODINAMA ČEKALO Mariju Karan ste obožavali u seriji “Ljubav, navika, panika”, a sada je konačno otkriveno zašto je glumica ostala bez uloge appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.