Muž je potpuno uništio našu PRVU BRAČNU NOĆ - evo šta je učinio dok smo vodili ljubav

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2020, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muž je potpuno uništio našu PRVU BRAČNU NOĆ - evo šta je učinio dok smo vodili ljubav

Plakala sam celo veče u kupatilu.

- Moj muž potpuno je upropastio našu prvu bračnu noć nazvavši me imenom druge devojke dok smo vodili ljubav - napisala je u svojoj anonimnoj ispovesti mlada žena koja se obratila kolumnistkinji britanskog The Sun-a.

- Bili smo zajedno tri godine, a venčanje smo organizovali na Karibima. On ima 28 godina, a ja 26. Bilo je tako romantično i savršeno dok nije to rekao. Ostatak noći provela sam plačući u kupatilu. On ne prestaje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se izvinjava i kune se da je sve u redu. Ima prijateljicu sa tim imenom, ali ja mislim da se između njih ništa ne događa.

- Ipak, to ime mi svaki čas iskrsne u glavi. Grozno se osećam. Ako samo pogledam slike sa venčanja, odmah mi se sve vrati. Naš sesksualni život, koji je bio briljantan, sada više ne postoji. On pokušava da se pretvara da se ništa ne događa, ali nije u stanju - napisala je anonimna žena.

Usledio je odgovor kolumnistkinje: Naši mozgovi mogu da naprave nelogične greške, pogotovo u specifičnim uslovima, kao što je tenzija velikog dana. Voliš ga, on voli tebe i ne smatraš da te je varao. To je sve što je važno. Kad god pomisliš na njegovu grešku, zameni tu misao sa tri srećne uspomene iz dana vašeg venčanja. Vrati se na osnove. Držite se za ruke, ljubite se, budite bliski i obnovite svoj odnos.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.