Muž je kriv?

Izvor: Mondo, 07.Feb.2015, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muž je kriv?

Pokrenuta istraga protiv muža Bobi Kristine Braun

Foto: Instagram/realbkristinahg

 Ćerka Vitni Hjuston i Bobija Brauna Bobi Kristina, pronađena je u svom domu, u kadi, bez svesti. Ova 21-godišnjakinja se nalazi u bolnici u indukovanoj komi, sa malim šansama za oporavak.

Dok se lekari bore za njen život, policija istražuje sumnjive povrede koje su pronađene na njenom telu, a juče je pokrenula istragu protiv njenog muža Nika Gordona.

Policija >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ne isključuje mogućnost da se par posvađao, nakon čega ju je Gordon povredio, što je zaključeno nakon izjave zajedničkog prijatelja Bobi Kristine i Nika Gordona Maksa Lomasa.

Lomas je izjavio policiji da je on zapravo pronašao onesvešćenu u kadi. On tvrdi da je tog jutra došao u dom Bobi Kristine i zatekao samo njenog muža, koji je rekao da je njegova supruga u spavaćoj sobi.

Sat vremena kasnije, Lomaks ju je pronašao u kupatilu.

Bobi Kristina pronađena je kako pluta u kadi, pod okolnostima koje jezivo podsećaju na neslavni kraj njene slavne majke Vitni Hjuston.

Nik Gordon je juče angažovao advokata i nije želeo da komentariše policijsku istragu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.