Izvor: Press, 13.Jun.2018, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muž Nataše Ninković postao deda, glumica otkrila prelepo ime bebe, a onda se oglasio i Vojin Ćetković! (FOTO)

Vojin je simpatičnim komentarom čestitao Nataši i Nenadu
Nenad Šarenac, suprug glumice Nataše Ninković, postao je deda!
Lepa glumica radosnu vest podelila je sa javnošću, i to ni manje ni više nego objavivši fotografiju iz porodilišta na kojoj se vidi novorođena devojčica.
Nataša Ninković o Glogovcu: Nije fer, druže moj... (VIDEO)
Nataša je otkrila i ime bebe, a ljudi >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << su joj u velikom broju čestitali na tome što je postala baćeha.
Nataša je radosna objavila fotografiju sa malom Verom, Foto: Instagram

Podsetimo, Nataša je već više 20 godina u skladnom braku sa Nenadom sa kojim ima blizance, sinove Luku i Matiju.
Nataša je retko, ali uvek sa puno ljubavi govorila o Nenadu, sa kojim je, kako je isticala, doživela "holivudske trenutke".
- Po tome sam srećna žena, jer sam ih imala i na poslu i privatno, a i danas imam takve trenutke... Bilo je večeri kada sam govorila sebi: nema dalje, nema bolje. Situacije "nema dalje" imala sam mnogo puta sa suprugom. One kratko traju, ali valjda baš zato jesu izuzetne - pričala je Nataša.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.