Muškarcima koji su rođeni u ovim znakovima treba najviše vremena da se skrase

Izvor: B92, 13.Jul.2023, 19:49

Muškarcima koji su rođeni u ovim znakovima treba najviše vremena da se skrase

Evo o kojim muškarcima je reč...

Vodolija

Muškarci rođeni u znaku Vodolije obožavaju svoju slobodu i nezavisnost. Poseduju avanturistički duh, uvek su spremni za nove ideje i izazove. Ova sklonost prema slobodi može ida im oteža odluku da stupe u bračne vode. Kada se odluče za stabilniji način života, obično traže partnerku koja će poštovati njihovu potrebu za autonomijom.

Strelac

Strelci su poznati po svom avanturističkom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << duhu. Muškarci rođeni pod ovim znakom često su nomadi u srcu, uvek u potrazi za novim iskustvima. Sreću nalaze u neprestanom učenju i istraživanju, što može odložiti njihovu odluku o ženidbi. Oni traže partnerku koja može da podnese njihovu potrebu za stalnim kretanjem i promenama.

Ovan

Ovnovi su poznati po svom strastvenom karakteru. Vole uzbuđenja, izazove i snažne emocije. Ova strast može da im pruži neverovatna životna iskustva, ali i da odloži njihovu odluku o stvaranju stalnog doma. Kada se odluče na veliki korak, često su duboko posvećeni porodici i bliskim osobama.

Blizanci

Blizanci su poznati po stalnim promenama. Oni vole novitete i zabavu. Ova potreba za promenom i otkrivanjem novih stvari može dovesti do toga da im treba više vremena da se skrase. Međutim, kada pronađu pravu osobu, posvećeni su i odani.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.