Muškarci, radujte se! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 14.Feb.2017, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarci, radujte se! (FOTO, VIDEO)

Ponovo ćemo gledati prezgodne lepotice!

Muškarci širom sveta bili su zapanjeni kada je magazin "Plejboj" u martu prošle godine saopštio da više NEĆE objavljivati fotografije golih žena.

I da će poslednja "zečica" biti Kristi Geret.

Pogledajte i njen video!



Izvor: YouTube

Sada "Plejboj" priznaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<to je bila greška!

"Priznajem da način na koji smo prikazivali golotinju nije bio moderan, ali je bila greška što smo je potpuno uklonili. Golotinja nije bila problem, golotinja ne može biti problem. Danas, vraćamo svoj identitet," objavio je Konor Hefner, glavni kreativac "Plejboja", na Twitteru.

Zečica ide u zatvor zbog ove fotke?

Gole cice ćemo ponovo gledati od izdanja za mart/april 2017, a još uvek nije poznato koja lepotica će imati čast da započne novu eru golotinje.

Prvi broj "Plejboja" izašao je davne 1953. a na naslovnici se nalazila Merilin Monro. Posle 62 godine, u oktobru 2015. je objavljeno da će "Plejboj" napustiti svoju politiku golotinje i postati časopis bezbedan za sve uzraste. Tada je i sajt časopisa redizajniran i učinjen prikladnijim za mlađu publiku, što je rezultiralo većom posećenošću. Sada se, barem u štampanom izdanju, "Plejboj" vraća na staro.

Do marta, uživajte u fotkama zečica sa žurke!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.