Muškarci koji nose XS i 4XL jedva čekaju sniženja

Izvor: Njuz.net, 06.Jan.2015, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarci koji nose XS i 4XL jedva čekaju sniženja

Napomena: Ova vest je šaljive prirode

BEOGRAD, 6. januar 2015, (Njuz) – Velika sniženja, koja su trgovci najavili od polovine februara, obradovala su sve muškarce koji nose veličine XS i 4XL, saznaje Njuz.
Ovi pripadnici jačeg pola zadovoljno trljaju ruke jer kako kažu, sniženja su jedini period u godini kada oni mogu da nađu odeću odgovarajuće veličine i to po jako povoljnim cenama.
- Nosim XS, eventualno S i zaista imam veliki problem da nađem odeću za sebe kada radnje izbace nove muške >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << kolekcije. Tada su u buticima samo M, L i XL veličine, kao da svi samo to nose. Međutim, kada nastupe sniženja, tada mogu da se obučem kao čovek. Izbor muške odeće je tada neverovatan – ispričao je za Njuz Marko Ilić, dvadesetdevetogodišnji pravnik.
Miroslav Rakonjac, tridesetpetogodišnji Beograđanin koji nosi 4XL kaže da jedva čeka rasprodaje.
- Hvala Bogu da ne nosim L ili XL, ne znam kako bih se u tom slučaju oblačio. Muške stvari u tim veličinama su jako skupe, a prijatelji mi se žale da kada dođu rasprodaje te veličine mogu da nađu samo u nekim čudnim bojama koje nikada ne bi nosili – ispričao je on.
Ipak, kako Njuz nezvanično saznaje, trgovci su rešili da ove godine obraduju sniženjima i muškarce koji nose standarne veličine pa će samo zbog njih obezbediti i 2 džempera u L veličini, kao i jednu XL košulju.
Soko Sokolović

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.