Muškarac usnimljen kako PUNI PALAČINKE: Odmah su svi povikali da ga TREBA UHAPSITI - Ovo je pregadno

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024, 14:59

Muškarac usnimljen kako "PUNI PALAČINKE": Odmah su svi povikali da ga TREBA UHAPSITI - Ovo je pregadno

Naišao je na oprečne komentare.

Nedavno smo obeležili Svetski dan palačinki (13. februar), pa možemo podsetiti na fotografiju koja je pre više godina izazvala pometnju.

Ljudi pune palačinke sa šećerom, slatkim namazima, džemom, pavlakom, kačkavaljem, šunkom... A da li vam je ikada palo napamet da iskoristite tunjevinu?

Korisnik Twittera, Ijan Abraham, napravio je palačinke s tunjevinom, proslavljajući svojevremeno njihov dan, a verovatno nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << očekivao burne reakcije.

Pojedinci su poručili da ga treba uhapsiti, prenosi LadBible.

- Probudio sam se i video ovu stvar. Nisam mogao zamisliti ništa gore - napisala je jedna osoba, a druga se nadovezala: Sramota.

Ogorčeni korisnik je tagovao američki FBI u svojoj objavi, i napisao: “Rešite ovo što pre”.

Iako slane palačinke nisu novost, i vrlo su popularne u svetu, očigledno da je ljudima tunjevina delovala kao “ekstremni” izbor.

Da li i vi smatrate isto? Napišite nam u komentarima.

Pancake Day - no better breakfast than a nice Tuna Pancake or two or three 😀😀 pic.twitter.com/KLV8rX1oN1

— Ian Abrahams (Moose) (@BroadcastMoose) February 28, 2017

Srbija Danas/Društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.