Možemo da pevamo, ali bez pipanja!

Izvor: Mondo, 22.Dec.2016, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Možemo da pevamo, ali bez pipanja!"

I ne, to nije rekla pevačica...

Nakon što je folk pevačica Zlata Petrović obelodanila da joj se sviđa šef srpske diplomatije Ivica Dačić i da je za nju on prava muškarčina, kao i da je sve kod njega privlači, prvi potpredsednik Vlade poručio joj je da njih dvoje samo mogu zajedno da pevaju, a da ništa drugo ne dolazi u obzir.

"Ma volim Ivicu Dačića, on je faca i dobar frajer, inteligentan čovek i muškarčina. Dobar je prijatelj i čovek, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << što je najvažnije. Na njemu me sve privlači. Ni ja nisam neka lepa žena, pa poludeše svi muškarci za mnom. Imam ja neke opasne mađije, pa nijedan muškarac ne može da prođe pored mene, a da ne otkači za mojim očima, kosom, kožom... Ja od svakog muškarca napravim odličnog ljubavnika", potpuno iskreno je rekla Zlata za "Kurir".

"Nije mi bitno koliki je, važno je da radi!"

Lider SPS-a i šef srpske diplomatije Ivica Dačić je potom za ovaj list prokomentarisao silne komplimente koje je dobio od Zlate, u svom stilu.

"Mi možemo samo da pevamo, ali bez pipanja", rekao je za "Alo" u šali prvi potpredsednik Vlade Srbije, koji je davno poneo titulu najboljeg pevača među političarima.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.