Može nešto preko veze?

Izvor: Mondo, 14.Feb.2016, 08:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Može nešto preko veze?

Takmičar slao poruke članici žirija kako bi ga pustila dalje, obećao da će se "odužiti".

Foto: YouTube

Vlastimir Janković obrukao se u Zvezdama Granda, pošto je Marija Šerifović u emisiji rekla da joj je slao poruke i molio je za pomoć.

Žiri ne zna ko su učesnici, kako bi njihove ocene bile objektivne i glasanje za "dalje" regularno, ali Marija je pred svima rekla da joj je Vlastimir pisao na društvenim mrežama i molio da ga podrži.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
"Vidim da si mi pisao na Fejsu? 'Marija, sutra nastupam, pevam pesmu 'Otac' i 'Nismo više tako mladi', budi na mojoj strani koliko je moguće, biće načina da se odužim'", pročitala je Marija njegovu poruku na toj društvenoj mreži.

Vlastimir je rekao da svako mora da se bori kako zna i ume da bi opstao u takmičenju, a nije odgovorio Mariji na pitanje kako bi joj se tačno odužio.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.