Možda nisu za brak, ali pripadnici ovog znaka biće savršeni ljubavnici svakoj ženi

Izvor: B92, 15.Nov.2016, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Možda nisu za brak, ali pripadnici ovog znaka biće savršeni ljubavnici svakoj ženi

Nemojte se zavaravati! On neće biti dobar muž, ali će svaka noć sa njim biće noć za pamćenje!

Svi astrolozi se slažu - Lavovi su najbolji ljubavnici svake žene!

Za njih je svaka noć nova avantura. Oni žele pet nivoa predigre, maratonski seks i dugo maženje posle. Svaka žena će se sa njima osećati kao glavna glumica u dobrom erotskom filmu, punom drame i seksualne tenzije.

Lavovi vole da istražuju sve i prihvatiće svaku vrstu igre koju im predložite. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mana im je što ponekad više misle na svoje nego na partnerovo zadovoljstvo i što im je potrebna stalna pažnja. Ipak, oni i te kako znaju da se revanširaju, piše Dnevno.rs.

Možda nisu za stalne veze, ali ako želite avanturu - nema boljih ljubavnika od njih! Pamtićete svaki trenutak koji prvedete zajedno!

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.