Mornar gradi tim za velike domete, iz Lijetuvosa se vratio Amerikanac koji je doneo titulu

Izvor: 011vodič.com, 02.Jul.2019, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mornar gradi tim za velike domete, iz Lijetuvosa se vratio Amerikanac koji je doneo titulu

Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija Američki košarkaš Derek Nidam vratio se u Mornar iz Bara, saopštio je crnogorski klub. Nidam će posle samo jedne godine ponovo igrati za Mornar, odakle je posle titule prvaka Crne Gore otišao u Monako, a potom sezonu završio u Lijetuvos Ritasu. Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija Derek Nidam u prodoru na meču sa Crvenom zvezdom u aprilu 2018. Nidam, koji ima crnogorski pašos i igrao je za reprezenaciju Crne Gore, ranije je igrao za Redjanu, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Braunšvajg, Himik i Šaulai. On je treće pojačanje Barana posle Seada Šehovića (Budućnost) i Milka Bjelice (Alverka), a ugovore su produžili Uroš Luković i Nemanja Vranješ. (Tanjug) More
The post Mornar gradi tim za velike domete, iz Lijetuvosa se vratio Amerikanac koji je doneo titulu appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

MORNAR SE OZBILJNO POJAČAVA: Nidam opet među Baranima

Izvor: Kurir, 02.Jul.2019

Američki košarkaš Derek Nidam vratio se u Mornar iz Bara, saopštio je crnogorski klub.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.