Momci su hteli da se prave važni pred curama - pa su se ŽESTOKO IZBLAMIRALI (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2021, 13:39

Momci su hteli da se prave važni pred curama - pa su se ŽESTOKO IZBLAMIRALI (VIDEO)

Hit na internetu!

Snimak nastao u ruskom gradu Naberežnije Čelni prikazuje tri mladića koji su se propisno osramotili pred devojkama koje su pokušali da impresioniraju snagom. Potpuno poniženje doživeli su kada im je obična kanta za smeće sasvim neočekivano "pružila žestok otpor".

Prvi je od tog nezahvalnog protivnika dobio udarac u mesto od posebne važnosti na telu muškarca, a puno bolje nije prošao ni njegov prijatelj koji je pokušao da ga osveti. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tri mlade dame pošteno su nasmejale njihovim nezgodama.

Ali, prizor nije samo curama izmamio osmehe na lica.

U sredu poslepodne dospeo je i na društvenu mrežu Reddit, dogurao do same naslovne strane, pa su ova tri jadnička postali i svetski poznati antiheroji. Narugao im se svako ko se javio među tri hiljade komentara, a što i ne čudi s obzirom na tragikomičan završetak njihove "gledajte nas cure" predstave.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.