Moje slike neće biti jeftine

Izvor: Mondo, 10.Apr.2018, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Moje slike neće biti jeftine"

Starleta otkrila da je njena najveća ljubav slikarstvo i da planira da prodaje svoje slike.

Avu Karabatić znamo po učešću u raznim rijalitijima, kontroverznim spotovima i generalno po golotinji i šokantnim izjavama. Ipak, Ava tvrdi da se od običnih starleta razlikuje po tome što govori strane jezike, piše poeziju, vodi emisije, ali i slika!

Planovi starlete: Faks i legalizacija?!

"Dok sam bila devojčica, slikarstvo je bilo moja najveća ljubav. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Nisam tome pridavala veliki značaj, ali okolina je primetila da imam neverovatan potencijal i već sa pet godina sam dobila nagradu za slikarsko delo. Slikarstvo je moje beg od svakodnevnih problema i stresova", kaže Ava za magazin "Vip".

Karabatićeva kaže da će ljude prvo pustiti da tumače njene slike i da je rano da se govori o nekim cenama.

I spisateljica...

"Još je rano govoriti o cenama mojih umetničkih radova, ali jedno sigurno- neće biti jeftine, jer jeftino znači da vam nedostaje samopouzdanja", kaže starleta za "Vip".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.