Izvor: Blic, 14.Sep.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moja guza je mnogo dobra

Moja guza je mnogo dobra

Moja guza je mnogo dobra, bolja od mnogih koje se toliko javno eksponiraju pa je ne pokazujem na taj način - priča Marina Perazić.

Plavokosa zavodica iz 'Sobe 23' pre mnogo godina probila je barijeru i predstavila se publici kao veoma erotična i senzualna, pa ipak dosta osuđuje ponašanje današnjih predstavnica estradne scene.

- Ja sam svesna sebe i utiska koji ostavljam na muškarce. Ipak, sve to plasiram na drugačiji način. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Treba imati meru, biti na ivici između erotičnog i senzualnog, manipulisati time a ne skidati se skoro go kako bi postigao neku popularnost - objašnjava Marina.

Izdala je singl 'Seks bez dodira' za srpsko i hrvatsko tržište, a za koji uskoro treba da se pojavi i spot.

- 'Seks bez dodira' jeste u stvari osećaj koji se dešava na žurkama elektronske muzike. To je jedno neopisivo stanje orgazmičnosti i sjedinjavanja sa muzikom kroz ples, potpuna sloboda. Srećna sam što to mogu da doživim, mnogi ne mogu. To je isto kao kad neko pred Leonardovom 'Monalizom' ostane ravnodušan, a neko se rasplače - objašnjava Marina.

Žurke elektronske muzike doživljava kao pražnjenje negativne energije i svoje čistilište. One, kako kaže, igraju veliku ulogu u njenom životu i pomažu joj da pobegne od svega. Još jedno mesto na koje Marina voli da se 'sakrije' jeste crkva.

- Religiozna sam osoba. Po meni postoji jedan Bog i ja u njega verujem. Često idem u razne crkve, najviše u Sabornu, tamo mogu da se sakrijem od svega i ponekad i isplačem - iskrena je Marina za kraj.

M. Čule

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.