Mogu da uzimaju časove kod Stanije. Ovo su najgori selfiji zvezda

Izvor: Blic, 04.Jan.2015, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mogu da uzimaju časove kod Stanije. Ovo su najgori selfiji zvezda

Iako se dnevno bar jednom slikaju za neki magazin ili katalog, i najveće svetske zvezde ne mogu da odole a da se ne slikaju "iz ruke". Nekima pravljenje selfijia i ne ide najbolje.

Madona je pokušala da pokaže da ne mora uvek da drži sve konce u svojim rukama pa se tako slikala bez šminke i u svakodnevnom izdanju. Prizor nije posebno lep...

Majli Sajrus kao da se trudi da ispadne loše na  slikama. Izgleda da joj odlično ide.

Keti Peri je jednom prilikom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << osetila potrebu da sa fanovima podeli selfi svog "trećeg oka". Definitivno je mogla i bez toga.

Lindzi Lohan pokušava da ostavi skandale iza sebe. Kako izgleda doke se odmara pokazala je selfijem na kom nosi masku u stilu Hanibala Lektora.

Lejdi Gaga, u svom stilu, postavila je sliku na kojoj se tek u naznakama vidi ko se krije ispod kape i maske.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Niko nije savršen: Pogledajte najgore selfije poznatih!

Izvor: Svet, 05.Jan.2015, 01:30

Iako se dnevno bar jednom slikaju za neki magazin ili katalog, i najveće svetske zvezde ne mogu da odole a da se ne slikaju “iz ruke”. Nekima pravljenje selfijia i ne ide najbolje.. . Madona je pokušala da pokaže da ne mora uvek da drži sve konce u svojim rukama pa se tako slikala bez šminke...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.