Moderni manikir koji podiže raspoloženje

Izvor: Piplmetar.rs, 10.Jan.2024, 20:30

Moderni manikir koji podiže raspoloženje

Internet je preplavljen fenomenalnim idejama za ukrašavanje noktiju koje je lako kopirati. A mi smo odabrali prelepe ideje za moderni manikir koji će vas momentalno oraspoložiti.
Od svetlucavih, šarenih dizajna do otmenih i lepih kreacija – ideja za kreiranje modernog manikira nam ne fali. Ako ne želite ništa napadno i pobornici ste minimalizma, pronašli smo nokte koji će vam se sigurno dopasti. Jednostavi su, prelepi i popravljaju rasploženje.
Moderni manikir: Lepi, jednostavni >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << i sofisticirani nokti Nokti koji podižu rasploženje Savršen primer kako nokti u različitim bojama mogu biti elegantni i prelepi. Samo odaberite nijanse koje se prirodno utapaju jedna u drugu. A završni premaz visokog sjaja je obavezan. Moderni dizajn koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
Šareni francuski manirir Ako želite nešto veselo i razigrano, ovo je pravi manikir za vas. Savršena sedefno-bela baza (a može i nude lak) i vrhovi noktiju u različitim bojama. Jednostavan manikir koji lako možete i sami da napravite.
Frenč sa animal printom Ako volite animal print (koji je ponovo u trendu), a ne želite napadan manikir, onda je ovo prvo rešenje. Klasični frenč sa, umesto prepoznatljivih belih, animal print vrhovima.
Akcentni nokat Jednostavni manikir s akcentnim noktom i dalje je na vrhu liste najpopularnijih. Ovo je jedan od savršenih primera – prelepi, negovani nude nokti s akcentnim noktom na kojem je naslikano malo srce. Romantičan manikir koji je prikladan za sve prilike.
Crni okvir Ako volite crni lak za nokte, ali ne želite potpuno crne nokte, ovaj manikir vam može poslužiti kao inspiracija. Originalni crni okvir na noktima deluje elegantno i može se nositi u svim prilikama.
Obrnuti frenč Obrnuti frenč je u modi već duže vreme i veoma je popularan. Na instagramu se mogu naći savršene ideje za kreiranje obrnutog frenča, a nama se posebno dopao baš ovaj. Volimo crvene nokte, a monotoniju razbijaju polukrugžići pri korenu nokta koji su premazani svetlucavim prozirnim lakom. Ovaj manikir definitivno podiže raspoloženje.
DevMarya/gettyimages.com
Nastavite da čitate
?>



Opširnije
Izvor: Lepota i zdravlje

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.