Modelsica u sendviču!

Izvor: S media, 25.Avg.2011, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Modelsica u sendviču!

Još sredinom devedesetih, kada su popularne "Modelsice" palile i žarile, mnogi su poželeli da se nađu u njihovom obruču.

Ni to što su se Ivana i Nevena Stamenković u međuvremenu udale, izrodile decu i razvele, nije sprečilo njihove pojedine kolege da ispune svoj davnašnji san, piše Alo! Tako su Ivan Gavrilović i Baki Đogani iskoristili jedinstvenu priliku da opkole bivšu gospođu Adžemović, a povremeno im se u druženju pridruživao i Dr Igi. Dok je Nevena ispijala svoj >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << sokić, poznati denseri su je zabavljali lovačkim pričama iz vremena najveće svoje slave, kada su punili hale i dvorane širom zemlje, a rijaliti programa nije bilo ni na vidiku. To se desilo na snimanju promotivnog spota, a sve u susret manifestaciji "Volim devedesete", koja će se održati 8. oktobra u „Beogradskoj areni“.

"Povampirile" se devedesete! (VIDEO)

Željko Vasić: Slavio pobedu, plesačice zapalile publiku! (FOTO)

Razvela se bivša Modelsica Nevena

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.