Modelsica se udala u zatvoru!

Izvor: Mondo, 07.Feb.2019, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Modelsica" se udala u zatvoru!

Manekenka, članica grupe "Models", Anastasija Buđić udala se u zatvoru za svog partnera Ivana Radovića, koji služi kaznu zbog organizovanog kriminala. "Svako ima pravo na grešku! Donela sam mu pečenje", kaže ona.

Foto: MONDO

Manekenka Anastasija Buđić nije mogla da čeka da njen partner Ivan Radović "Koki" odsluži trogodišnju kaznu zatvora, već je odlučila da se venčaju u Kazneno-popravnom domu u Sremskoj Mitrovici.

Članica grupe >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << "Models" i njen partner venčali su se u prisustvu matičara i komandira zatvora, piše "Alo", a Anastasija je suprugu donela pakete prasetine, jagnjetine i ruske salate.

Devojačko veče Anastasija je priredila dan ranije u hotelu u Sremskoj Mitrovici, zajedno sa sestrama i majkom.

"Moj Ivan je dobio trogodišnju kaznu zatvora zbog organizovanog kriminala, a odnosi se na šverc kokaina. Svakom se desi da pogreši, ali nikad nije kasno da se izađe na pravi put. Nadam se da će on do kraja godine, zbog dobrog vladanja, dobiti šansu za uslovni otpust", rekla je Anastasija za list "Alo".

Radović je mlađi od Anastasije, a ona ističe da je on fakultetski obrazovan.

"Svesni smo da smo dobili loše karte, ali smo odigrali najbolje što smo mogli. Ova situacija nas je još više spojila i ojačala. Ljubav raste iz dana u dan", dodaje ona i najavljuje crkveno venčanje čim njen suprug izađe iz zatvora.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.