Model Anja Rubik srpska snajka!

Izvor: S media, 04.Jul.2011, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Model Anja Rubik srpska snajka!

Anja Rubik, koja će se uskoro udati za srpskog modela Sašu Kneževića, manekenka je koja je imala najviše angažmana u poslednjih godinu dana. Ona je oduševljena Srbijom i trubačima. Uskoro će ona i Saša stati na "ludi kamen"

Prema istraživanju „Fashion spota“, Poljakinja Anja Rubik bila je najtraženija manekenka na svetu. Za godinu dana, ova lepotica pojavila se 59 puta na naslovicama svetskih magazina i čak 43 puta hodala je modnom pistom. Nedavno je imala uspešnu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << kampanju u Kanu, gde je na crvenom tepihu promovisala najluksuznije cipele na svetu, napravljene od skupocenog nakita i satena. Imala je i zapaženu kampanju za DKNY sa svojim budućim suprugom Sašom Kneževićem, srpskim manekenom koji je odrastao u Beču. S druge strane, Anja Rubik je pored svih uspešnih kampanja poznata još i kao jedan od anđela iz jata modne kuće „Victoria’s Secret“.

Saša Knežević i Anja Rubik na srpskoj svadbi!

Adrijana Lima hoće Marka pored sebe!

Sabrina Raveli tuži Mesija zbog maltretiranja

Oni su u vezi već tri godine, a planiraju da se venčaju za nekoliko nedelja u Španiji, na moru.

Kako je Saša rekao za Blic, Anja ga je privukla lepotom ali i svojom spontanošću, jednostavnošću i inteligencijom.

- Pored toga što je postigla veliki svetski uspeh, izuzetno je staložena osoba i odlična domaćica, rekao je Saša.

Saša i Anja, kaže da su njih dvoje planirali da ceremoniju venčanja završe uz svadbu na „srpski“ način. Naime, planiraju da pozovu više od 300 ljudi kada budu izgovarali sudbonosno „da“, a najverovatnije će tu biti i trubači. Anja je, prilikom prethodnih poseta Srbiji, bila oduševljena našom muzikom i, kako Saša kaže, čak je igrala na stolu uz trubače kada su izlazili.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.