Moda za sva vremena: 6 uvek aktuelnih komada koji zrače stilom

Izvor: Piplmetar.rs, 03.Okt.2022, 04:31

Moda za sva vremena: 6 uvek aktuelnih komada koji zrače stilom

Ne možete da idete u korak sa trendovima, jer cene odeće rastu iz dana u dan. Kako imati stila u svakom trenutku, a ne ostati švorc? Jednostavno – tome služe svevremenski komadi garderobe
Pencil suknja Žene je nose već decenijama i uvek jednako oduševljava muškarce i čini telo elegantnim i vitkim. Ovaj tip suknje pristaje gotovo svakoj devojci, sam je važno da izaberete adekvatan gornji deo. Možete je nositi sa skoro svim: bajkerskom jaknom ili svilenom košuljom.
Farmerke Svi >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << znamo da su farmerke nekada bile samo odeća za radnike. Prošle su godine, a pantalone od ove guste tkanine postale su kultne. Sada ih nose svi, svuda i uvek. Farmerke su bezuslovni klasik koji je relevantan, uprkos svim modnim trendovima.
Ali postoji nijansa. Ne ostavljaju svi modeli trag u istoriji. Da li želite da steknete vernog večnog modernog saputnika? Izaberite tamnoplave farmerke ili indigo ravnog kroja i sa strukom srednje dubine – neprolazno.
Bež cipele Sigurni smo da imate crne cipele na štiklu u bar nekoliko modela. Ali devojke ovde prave grešku: bež cipele se lakše kombinuju, manje su upadljive, a vizuelno produžavaju noge.
Ali ovde opet postoji nijansa. Da biste postigli ovaj efekat, potrebno je da izaberete cipele koje odgovaraju koži, bolje mat, nego lak.
Bela košulja Marlene Dietrich je u žensku garderobu uvela belu košulju, koja se make tada smatrala privilegijom muškaraca. I od tada, ovaj jednostavan komad je sastavni deo imidža devojaka i žena svih uzrasta. Bela košulja bez printa, ukrasa i aplikacija će vam pomoći u svakoj situaciji.
Morate priznati da se jednostavna snežno bela košulja dobro slaže i sa farmerkama i sa suknjom. Ako vam ova boja nije omiljena, dodajte mlečne, tamnoplave i crne košulje u svoju garderobu.
Sako Dobro krojen sako u crnoj, tamnoplavoj ili grafitno sivoj je obavezna garderoba. Zašto? Jednostavno je: ovo je univerzalni komad za kojim možete da posegnete  bilo kada: na poslu, u pozorištu, uz za suknje, ali i uz pantalone.
Birajte one jednostavnog klasičnog kroja i bez ukrasa. Tako ćete se osigurati da vaš sako nikada ne izađe iz mode.
Mala crna haljina Coco Chanel je izmislila malu crnu haljinu davne 1926. godine i od tada ona nije izgubila na aktuelnosti. Vredi kupiti takvu stvar, makar samo zato što će vas ova haljina spasiti u slučaju „nemam šta da se obučem a pun mi je ormar“. Birajte klasičan komad, kroj uz telo, dužine make kolena, bez ukrasa.


Opširnije
Izvor: Lepota i zdravlje

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.