Mladoženja je ostavio mladu dva dana pred svadbu - njena OSVETA oduševila je CEO SVET! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2020, 13:52

Mladoženja je ostavio mladu dva dana pred svadbu - njena OSVETA oduševila je CEO SVET! (VIDEO)

Veliko, veliko srce.

Sara Kamins je mislila da će venčanje biti najlepši dan u njenom životu! Međutim, njen vjerenik je raskinuo sa njom dva dana pre svadbe. Sara je bila potpuno slomljena, naročito zato što je venčanje planirala pune dve godine. Gosti su već bili pozvani, a skoro svi troškovi su bili plaćeni.

Morala je da otkaže venčanje i obavesti sve zvanice.

Međutim, ova 25-ogodišnjakinja nije htela da dopusti da je tuga slomi. Došla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je na sjajnu ideju! Rešila je da ipak iskoristi to što je restoran već plaćen, pa je priredila veliku feštu za beskućnike.

Uz pomoć organizatorke venčanja, bacila se u akciju. Doveli su više od 100 beskućnika, koji su imali gozbu svog života. Oni su uživali u ukusnoj hrani, a nisu imali dovoljno reči zahvalnosti.

Ovaj predivni gest dogodio se pre tri godine, a i dalje privlači pažnju na Internetu. Možda zato što su humani gestovi postali toliko retki? Pogledajte:

(VIDEO) "SANJA I JA SMO SE SVAĐALI NA KRV I NOŽ" Nikola Đorđević otkrio detalje veze sa pevačicom grupe "Hurricane"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.