Mladić traži devojku da je vodi na Kanarska ostrva, sve plaća, daje džeparac, a USLOV JE... (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2018, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić traži devojku da je vodi na Kanarska ostrva, sve plaća, daje džeparac, a USLOV JE... (FOTO)

Za sebe kaže da nema nikakvih mana i da je pristojan, a ko ne veruje može da se raspita i proveri.

U makedonskim oglasima se može svašta pročitati, ali jedan privlači posebnu pažnju. Mladić iz Skoplja, čije ime nećemo pominjati, traži devojku sa kojom bi o njegovom trošku letovao na Kanarskim ostrvima, ali samo pod uslovom da nije član opozicione partije kako sa njom ne bi morao da bistri politiku.

Na Fejsbuk stranici Kupi prodaj – cela Makedonija, on >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je naveo da će svi troškovi letovanja, avionska karta i boravak pasti na njegov teret i plus nudi 400 evra za džeparac.

Mladić navodi da ništa ne traži od devojke koja bi sa njim pošla na odmor, već priznaje da to radi samo u inat svojoj bivšoj devojci.

Za sebe kaže da nema nikakvih mana i da je pristojan mladić, a ko ne veruje može da se raspita i proveri.

Prednost, veli, imaju devojke koje su brinete i koje žive u Bitolju ili Prilepu, a jedini uslov koji treba da ispunjavaju je da nisu članice opozicione partije VMRO-DPMNE jer, kako kaže, na odmoru ne želi da sluša glupe patriotske priče.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.