Mlada i mladoženja u pozivnicama postavili BIZARAN ZAHTEV pred goste na venčanju: Ovo je UŽASNO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2020, 19:49

Mlada i mladoženja u pozivnicama postavili BIZARAN ZAHTEV pred goste na venčanju: "Ovo je UŽASNO!"

Za nevericu!

Anonimni mlada i mladoženja naišli su na oštre kritike zbog pravila vezanog za oblačenje koje su nametnuli gostima na svom venčanju. Jedna zvanica objasnila je da je bila pozvana na venčanje sina jednog od lekara s kojim radi i da se radovala događaju sve dok dan pre svadbe nije dobila obaveštenje, prenosi Daily Star. Svoje frustracije podelila je na Fejsbuku.

- Na pozivnici je pisalo da je dress code obavezan i da se može pronaći na veb-stranici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << namenjenoj njihovom venčanju - započela je žena koja je na pomenutoj veb-stranici naišla na ceo spisak pravila vezanih za svaki komad odeće.

- Muškarci: samo pantalone za odelo. Bez farmerki, bez kaki pantalona. U obzir dolaze crna ili tamnoplava. Nijanse sive nisu dopuštene. Što se tiče košulja, u obzir dolaze samo one sa belim dugmićima. Bez uzoraka. Sakoi se moraju nositi. Nema sive, samo crna ili mornarsko plava. Pertle za vezivanje cipela smeju biti samo konkretnih boja. Nema sive, bele, boje slonovače ili bordo - napisala je šokirana žena.

Pravila su ipak bila nešto blaža za žene od kojih se očekivalo da nose isključivo haljine. - Žene ne smeju imati kombinezone niti kratke pantalone. Haljine ne smeju biti iznad kolena. Nisu dopuštene bela boja, boja slonovače, bela sa cvetnim uzorkom, crna, bež, crna s uzorkom, bordo, ili bilo koja nijansa sive - navela je zvanica u svojoj objavi. Dodala je da je na veb-stranici pisalo da onaj ko se ne bude pridržavao pravila neće moći da prisustvuje venčanju.

Objava je brzo postalna viralna i mnogi su izrazili neslaganje sa strogim zahtevima.

"Ovo je jezivo. Implicira se da se njihova porodica i prijatelji ne znaju da se obuku za venčanje bez njihove pomoći", "Haljine ne smeju da budu iznad kolena?!", "Valjda je jedini prihvatljvi način doći go", samo su neki od komentara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.