Misteriozni objekat: Šta je Google Earth snimio na Antarktiku? (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 14.Sep.2018, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Misteriozni objekat: Šta je Google Earth snimio na Antarktiku? (VIDEO)

Čudan objekat na Antarktiku pronađen je na aplikaciji Google Earth i izgleda da niko nema pojma o tome šta je.

Misteriozni objekat je otkriven nakon topljenja leda na Antarktiku a mogao je da ostane tamo skriven godinama, piše "Miror".

Objekat, sastavljen od niza građevinskih struktura u dužini od oko 1.500 km, izazvao je brojne spekulacije i teorije zavere korisnika interneta. Mnogi su prvo pomislili da je reč o nekoj od istraživačkih stanica, s obzirom da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je poznato da se više njih nalazi na ovo kontinentu, ali se ispostavilo da to nije slučaj.

"Mislio sam da je objekat korišćen u svrhu istraživanja. Ali sam pogledao u koordinate i pogledao sam na više lokacija za sve poznate istraživačke stanice na Antarktiku, a najbliža je norveška, koja se nalazi na 320 km udaljenosti", rekao je istraživač paranormalnih aktivnosti poznat pod nadimkom 'Conspiracy Depot'.

I snagged these pictures from Google Earth. They’re supposed to be from the Kohnen Research Station in Antarctica... Hmmm pic.twitter.com/g0tIqI76Dk— Roslin2244 (@Roslin2244) September 9, 2018

Jedan korisnik interneta se zapitao da li je otkriće zapravo nuklearni bunker za svetske moćnike i elitu, piše britanski "Ekspres", dok su drugi uočili da ovo područje unutar Antarktika izgleda kao da je pokriveno trakom za vozila, a izgleda da postoji i pista.

Drugi istraživač Florida Makius skrenula je još više pažnje na ovu teoriju zavere kada je potvrdila da je misteriozni objekat vidljiv sve od 2001. godine. Pogledala je sajt iz godine u godinu i rekla: "ovo je tako grozno mesto kakvo nikada nisam videla u svom životu."

Potom je dodala "da izgleda kao pista i neka vrsta operativnog centra".

Ali sve do sada ostalo je neotkriveno šta je zapravo ovaj objekat.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

MISTERIJA NA ANTARKTIKU: Ispod otopljenog leda pojavio se čudan objekat i NIKO NEMA POJMA ŠTA JE TO! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 15.Sep.2018, 07:47

Čudan objekat pronađen je na Antarktiku. On je otkriven uz pomoć aplikacije Gugl erta i niko nema pojma šta je u pitanju. Misteriozni objekat je otkriven je nakon topljenja leda na Antarktiku, a mogao je da ostane tamo skriven godinama

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.