Mislite da je njoj lako? (VIDEO)

Izvor: Mondo, 15.Jun.2019, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mislite da je njoj lako? (VIDEO)

Pevačica pokazala šta je potrebno da bi se imalo telo poput njenog...

"Ova 'pussycat doll' je u elementu!", napisala je pevačica Nikol Šercinger u opisu videa na svom Instagram profilu gde se vidi kako "spartanski" vežba.

I to se i vidi, jer Nikol se već neko vreme nameračila da pokazuje svojim pratiocima šta je sve potrebno da joj telo izgledalo savršeno - i definitivno nije lako.

Nikol je ranije priznala da je imala problema sa samopuzdanjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i svojim telom dok je još uvek nastupala kao članica grupe Pussycat Dolls, pa da se zbog toga izgladnjivala.

Taj režim joj je otežavao zahtevne perfomanse i pevanje, pa se ona na kraju "opametila" i počela da vodi normalniji i zdraviji život.

Pevačica u kućnom videu: "Jadno" (FOTO)

To sada podrazumeva i ove treninge:

View this post on Instagram

This pussycat doll is in her element. Get up and get after it! @paolomascitti @mileycyrus

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on Jun 14, 2019 at 11:42am PDT

View this post on Instagram

Warrior mode today and everyday. Push your limits and stay motivated!! What’s your motivation? #warriormode #nodaysoff #staymotivated ⚡️ Training: @paolomascitti Music: @lizzobeeating

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on May 18, 2019 at 2:18pm PDT

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.