Misica poginula u stravičnoj nesreći

Izvor: Mondo, 10.Nov.2017, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Misica poginula u stravičnoj nesreći

"Kraljica lepote" 2015. godine poginula kada je vozač izgubio kontrolu nad automobilom i udario u drvo - misica ispala iz automobila koji se potom zapalio

Stefani Rivera Kamarena (26) poginula je u automobilskoj nesreći u San Dijegu.

Kamarena se nalazila na mestu suvozača u "lamborginiju" milionera Majkla Ljamasa, kada je Ljamas izgubio kontrolu nad vozilom i udario u drvo pri velikoj brzini.

Misica od siline udarca izletela iz automobila koji je potom izgoreo. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Iako je Hitna pomoć reagovala brzo i povređenu Kamarenu prevezla u bolnicu, nakon nekoliko sati lepotica je podlegla povredama.

Stefani Rivera Kamarena je proglašena za najlepšu na takmičenju "Miss Earth" 2015. godine. Poslednje dve godine se bavila manekenstvom.



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.