Miša Barton zubima kida sirovo meso (FOTO)

Izvor: S media, 14.Okt.2011, 02:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miša Barton zubima kida sirovo meso (FOTO)

Glumica Miša Barton šokirala je svetske medije novim setom fotografija koje potpisuje Tajler Šilds, a na kojima ova dama zubima kida sirovo meso.

Kontroverzni fotograf Tajler Šilds fotografisao je glumicu Mišu Barton kako zubima kida odrezak sirovog mesa, prenosi Story.

Poznata lepotica u početku se plašila hoće li joj biti muka od sirovog mesa, ali se ubrzo opustila i uživela u svoju ulogu. Fotografije izložene su u londonskoj Imitate Modern >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << galeriji.

Od sad možete da tetovirate zube!

Keti Peri krije od muža da jede meso

Miša Barton reklamira vibratore?!

Tajler je pre Miše, fotografisao glumicu Heder Morisprikacao, kao žrtvu porodičnog nasilja, a nakon objavljivanja dobio je na desetine hiljada pretnji smrću.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.