Izvor: Blic, 19.Apr.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mis Švedske u ringu

Mis Švedske u ringu

Zahvaljujući silikonskim grudima, nekadašnja mis Švedske Viktorija Silvsted stigla je do duplerice 'Plejboja' i otvorila sebi put u svetski džet-set.

Posle brojnih golišavih slika u muškim magazinima i manjim ulogama u holivudskim filmovima, Viktorija je stigla na televiziju u neobičan sportsko-seksi šou 'Ajron Mejdn'. U njemu se 30-godišnja plavuša rvala pred kamerama sa pevačicom Majkl Hiton i toples modelom Lejlani Davling koje su je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << optužile da je i u ringu mislila samo na svoj savršeni izgled.

Viktorija je priznala da je čak i za treninge nabacivala šminku i potvrdila da je borbu zamišljala samo kao glumu. Međutim, suparnice su je ozbiljno bacale po podu i 'našminkale' joj telo modricama.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.