Mis Španije šokirala svet: Ja sam lezbejka

Izvor: Press, 24.Avg.2014, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mis Španije šokirala svet: Ja sam lezbejka

Ova 24-godišnja brineta otkrila je nedavno da je u lezbejskoj vezi sa španskom pevačicom Vanesom Klajn. Svoj "coming out", Patrisija je učinila postavivši na Instagram fotografiju na kojoj su ona i njena partnerka u nežnom zagrljaju, uz tekst "Romeo i Julija".

 

Njen post je na platformi za razmenu fotografija lajkovan više od 5.000 puta, a pojavio se i na naslovnicama brojnih španskih listova. 

"Ne stidim se zbog onog što sam uradila. Zadovoljna sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << svojim životom", izjavila je španska lepotica, zahvalivši se svima koji su je podržali.



Patrisija je jedna od retkih misica u svetu koja je javno otkrila da je lezbejka. Pre nje je to učinila bivša Mis Kentakija, Džuan Trent. 

Patrisija je dva puta krunisana za Mis Španije: 2008. i 2013. kada je na takmičenju za Mis Univerzuma, u Moskvi, proglašena za prvu pratilju. 

Nastavak na Press...






Povezane vesti

ŠOK ZA ŠPANIJU: Misica potvrdila da je lezbijka!

Izvor: Kurir, 24.Avg.2014

Ne stidim se zbog onog što sam uradila. Zadovoljna sam svojim životom, izjavila je španska lepotica..MADRID - U tradicionalističkoj sredini, kakva je Španija, odluka Patrisije Jurene Rodriges, prošlogodišnje predstavnice ove zemlje na izboru za Mis Univerzum, da javno deklariše svoju homoseksualnost...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.