Miroslav Ilić nastupa u Novom Pazaru

Izvor: Press, 23.Apr.2013, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miroslav Ilić nastupa u Novom Pazaru

Naime, popularni slavuj iz Mrčajevaca dobio je još krajem prošle godine, poziv od novopazarskog Kulutnog centra da svojim koncertom uveliča proslavu 50. godina postojanja ove ustanove, a onda ih je sve iznenadio obećanjem da će doći i nastupiti bez nadoknade.
U izjavi za Press online Miroslav Ilić kaže da je bio počastvovan činjenicom da su baš njega izabrali za proslavu velikog jubileja i da je na ovaj način želeo da im se revanšira.
- Mnoge lepe uspomene vežu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << me za Novi Pazar, koji nije daleko od mojih Mrčajevaca. Radujem se nastupu, a još više što ću videti neke svoje prijatelje koje dugo nisam sreo i što ću neko vreme provesti u druženju sa njima - kaže Ilić.
Miroslav Ilić će nastupiti uz pratnju orkestra Miše Mijatovića i vokalnu podršku koleginice Dejane Đekić, a publika će u brojnim hitovima jednog od naših najznačajnijih folk pevača, koji ovih dana priprema novi album.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.