Mirko Alvirović teško bolestan?

Izvor: Mondo, 22.Feb.2018, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirko Alvirović teško bolestan?

Domaća štampa prenosi da je slavni voditelj suočen sa ozbiljnim zdravstvenim problemima.

Slavni voditelj Radio-televizije Srbije, Mirko Alvirović (70), navodno se leči na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije, prenosi "Kurir".

"Voditelj emisije SAT operisan je letos u Nemačkoj, ali se nakon hirurškog zahvata vratio u Srbiju i ukazao poverenje domaćim lekarima. On redovno prima terapiju ali je njegovo stanje i dalje kritično. Iako je suočen sa ozbiljnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << bolešću, ne gubi nadu da će dobiti najtežu životnu bitku. Daje sve od sebe da završi sve poslovne obaveze, a dodatnu snagu daju mu porodica i prijatelji," navodi za taj list dobro obavešteni izvor.

List ne prenosi detalje Alvirovićevog zdravstvenog stanja, ali dodaje da voditelj nije želeo da odgovara na pitanja na ovu temu, kao ni članovi njegove porodice.

Pogledajte MONDO TV priloge sa Alvirovićem!



Izvor: YouTube/MONDOPortal



Izvor: YouTube/MONDOPortal



Izvor: YouTube/MONDOPortal

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.