Mirka Vasiljević krije silikone u grudima?!

Izvor: S media, 12.Apr.2011, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirka Vasiljević krije silikone u grudima?!

To što mnogi nisu primetili da Mirka Vasiljević ima nove grudi ne znači da ne vide dobro, već da mlada glumica ume fino da ih sakrije, tvrde izvori bliski glumici!

Kako saznajemo, Mirka je odavno ugradila silikonsku „jaku trojku“, ali zatvorenim haljinama i košuljicama daje sve od sebe da sakrije svoje bujno poprsje. Zašto ne želi da pokaže ono o čemu je oduvek maštala, niko ne zna, ali da uspeva da sakrije nešto što je teško sakriti, uspeva.

- Mirka je odavno >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ugradila silikone, ali ne želi da priča o tome. Na samom početku zabavljanja sa Vujadinom Savićem, pričala mu je non-stop o tome kako joj smeta što ima male grudi i da je skupila pare, samo čeka neku pauzu u poslu, kako bi otišla kod hirurga. Imala je podršku i roditelja i prijatelja, ali i da nije, verujte da bi ona to uradila - započeo je razgovor za Alo! glumičin dobar prijatelj.

Evi Longoriji "ispale" grudi u TV emisiji! (VIDEO)

Sandra Afrika se onesvestila zbog silikona

Verili se Mirka i Vujadin!!!

- Našla je najbolju kliniku u Beogradu i tražila prirodnu veličinu, samo da ne bude napadno, jer joj je to, kako ona kaže, baš „fuj“. I kada joj se želja ispunila, onda je ponosno išla gradom, ali uvek zakopčana. Kada je pitamo što ne nosi dekoltirane majice i haljine, ona nam govori kako ne želi da se to vidi. Nije mi jasno što sakriva kada je već to uradila - kaže izvor.

U želji da čujemo njen komentar, pokušali smo da stupimo u kontakt sa Mirkom, ali nam to nije pošlo za rukom do zaključenja ovog broja.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.