Mira Banjac ponovo pred kamerama!

Izvor: Mondo, 12.Apr.2019, 08:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mira Banjac ponovo pred kamerama!

Nakon teške bolesti, legendarna glumica snimila scene za domaću seriju.

Mira Banjac u seriji "Psi laju, vetar nosi" reprizira svoju rolu senilne Nane, koju su u Beograd doveli s Kosova. Glumica u novembru će napuniti 90 godina, a prošle godine je njeno zdravstveno stanje bilo ozbiljno ugroženo.

"Uživam na snimanju, mladi su mi velika podrška i daju mi snagu. Kada pomislim da je meni teško, setim se radnika na suncu i snegu," kratko je ona rekla za "Kurir". >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

"Ovo je zanimljiva tema, koja do sada nije obrađivana. Naša porodica je kao iz filma 'Kum', baka je zapravo jedna prevarantkinja, koja se pravi luda jer je 'otišla sa živcima' i cela porodica je nosi na leđima," rekla je ona ranije tom listu.

"Fasciniran sam snagom i svežinom duha velike umetnice i divne dame koja je dragocenost srpskog filma i srpske kulture," rekao je istom listu kreator serije Radoš Bajić.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.