Ministarka pati za bivšim: Želim da mi se vrati!

Izvor: Mondo, 08.Feb.2018, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ministarka" pati za bivšim: Želim da mi se vrati!

Pevačica ne krije da i dalje misli na bivšeg dečka...

U promo videu za emisiju Sanje Marinković "Magazin In" koja će biti emitovana u subotu, uspeli smo da vidimo delić atmosfere u druženju voditeljke sa gostima.

Među njima je bila i pevačica iz benda Ministarke Edita Aradinović koju smo nedavno često gledali u okviru humanitarnog takmičenja "Tvoje lice zvuči poznato". Edita retko govori o privatnom životu, ali je svima bila poznata njena veza sa izvesnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dečkom Stefanom, koja se pre nekoliko meseci završila.

"Edita ni osnovnu školu nije završila" (FOTO)

Kada su se dotakli teme o bivšim ljubavima, druga gošća, Vesna Dedić, pitala je Editu da li želi da joj se neki bivši dečko vrati.

"Da, želim", stidljivo je rekla pevačica, a kasnije potvrdila da se radi o Stefanu.

Tokom njihove veze, Edita je trpela uvrede zbog izjave da bi zbog dečka Srbina promenila veru, ali je kasnije demantovala da je to ikada rekla.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.