Minići i gole noge: Ne garantujem da ću nositi veš...

Izvor: Mondo, 23.Avg.2019, 08:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Minići i gole noge: Ne garantujem da ću nositi veš...

Atraktivna pevačica koja je nedavno proživela medicinsku dramu, otkriva "krivce" za svoje zdravstveno stanje

Pevačica Katarina Grujić nedavno je završila u bolnici zbog jake bubrežne infekcije. Nedeljama je osećala bolove i malaksalost, ali ih je pripisivala umoru od nastupa.

Kada je otišla na pregled zadržana je u bolnici gde je dve nedelje bila na jakim antibioticima, nakon čega je puštena uz savet lekara da odmori od nastupa. Ipak, Katarina Grujić je najavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da će nastupiti na predstojećem festivalu na Ušću, uprkos savetima lekara da miruje, a sada i zašto se razbolela:

Brane mi da pevam!

"Bose noge i oskudna garderoba na minus 20 su mi došli glave. Nakon svega što mi se dogodilo rešila sam da neke stvari više ne mogu da radim", rekla je Katarina za "Alo" i nastavila:

"Ne mogu da reći da ću ubuduće nositi veš ispod haljine ili čarape kada sam u sandalama, ali ću na binu izlaziti pravo iz automobila, a nakon nastupa ću odmah ići kući, na spavanje. Neću više šetati bosa, izlaziti, ostajati do jutra...".

Pogledajte "obučenu" Katarinu:

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.