Mini Pejsmen

Izvor: Mondo, 17.Feb.2013, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mini "Pejsmen"

Kompanija Delta Motorsna platou ispred hotela "Grand“ na Kopaoniku predstavila je Mini "Pejsmen" (Paceman), novi automobil iz serije MINI.

Dugo očekivani, sedmi model popularnog britanskog brenda automobila promovisan je spektakularnom projekcijom koja je ostavila bez daha više stotina posetilaca na planinskoj lepotici.

U lepotu i elegenciju koje krase Mini "Pejsmen" uverile su se mnogobrojne poznate ličnosti iz javnog i kulturnog života naše zemlje, koje su prisustvovale >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << promociji na otvorenom. Predstavljanju najnovijeg modela MINI Paceman-a prisustvovali su: glumac Milan Kalinić, maneken Đorđe Đoka Kortina, muzičar Dalibor Andonov Gru...

"Verujem da smo svi već navikli da od Minija uvek dobijemo nešto ne samo novo, nego originalno, neoubičajeno i potpuno van klišea. Ako bismo morali da izaberemo reči kojima bismo opisali novi Mini Pejsmen, mogli bismo da kažemo da je on privlačan, uzbudljiv, iznenađujuć i pre svega veoma podsticajan. Zato smo i odabrali ovu fantastičnu i za automobilsku industriju neobičnu lokaciju za promociju automobila", izjavila je brend menadžer Minija Marija Tatić.

Organizovana je i nagradna igra, a najsrećniji dobitnik dobio je priliku da uživa u sedam dana besplatne vožnje Mini "Pejsmen".

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mini "Pejsmen" - za šmekere

Izvor: Mondo, 17.Feb.2013

Kompanija Delta Motorsna platou ispred hotela "Grand“ na Kopaoniku predstavila je Mini "Pejsmen" (Paceman), novi automobil iz serije MINI...Dugo očekivani, sedmi model popularnog britanskog brenda automobila promovisan je spektakularnom projekcijom koja je ostavila bez daha više stotina posetilaca...

Nastavak na Mondo...

Milan Kalinić na predstavljaju MINI Paceman-a

Izvor: Story, 18.Feb.2013, 14:02

Kompanija Delta Motors večeras je na platou ispred Hotela Grand na Kopaoniku predstavila MINI Paceman, novi automobil iz serije MINI...Milan Kalinić

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.