Mimi: Uskoro snimam CD

Izvor: Blic, 08.Jul.2008, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mimi: Uskoro snimam CD

Zgodna Nikšićanka Mimi Đurović, modna kreatorka i pobednica ovogodišnjeg „Velikog brata" sa poznatim ličnostima, koja će se večeras po prvi put naći u ulozi pevačice na hercegnovskom festivalu „Sunčane skale", uskoro planira da snimi album prvenac.

- Taj album će biti za moju dušu i, naravno, za moje obožavaoce, za decu. Iskreno, mislim da će se dopasti ljudima. Muzika će biti u pop fazonu, a pre svega ću pevati balade, mada će se na albumu naći i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << neke brže pesme - otkriva Mimi, koja će album za srpsko i crnogorsko tržište pripremati tokom leta.

Ona kaže da joj muzika, ipak, neće biti primarna stvar u životu.

- Ja sam modni kreator i ne odustajem od tog posla. Pre svega se radujem ovom CD-u, jer želim da te pesme zapevam na svojim revijama. Pevanje će mi više biti nešto usputno, hobi, dok ću uvek biti modni kreator - kaže ona i dodaje da je bila vredna, te je već pripremila nekoliko pesama.

- Od kada sam izašla iz kuće „Velikog brata" snimila sam nekoliko pesmica, a na albumu će se naći i pesma „Od svih drugačija", koju ću večeras pevati na „Sunčanim skalama" - kaže ona.

Mimi se za večerašnje takmičenje na festivalu pripremala mesecima, te je od izlaska iz kuće „Velikog brata" uzimala časove pevanja.

- Pre tri dana sam završila sa časovima pevanja i prezadovoljna sam kako je sve to prošlo. Nadam se da će i publika biti zadovoljna - otkriva Mimi, koja pred večerašnji nastup nema tremu.

- Nemam tremu, ali mi se čini da će me uhvatiti pred izlazak na binu. Nadam se da se trema, i ako je budem imala, neće primetiti. Ne znam šta da očekujem od festivala, čula sam pesme ostalih takmičara i mogu reći da ima dobrih kompozicija. Sve ćemo videti večeras - kaže Mimi, koja je u Herceg Novi stigla u pratnji porodice i prijatelja.

- Svi ljudi koji me vole su došli da me podrže u takmičenju i sve to mi mnogo znači.

Mimi će se večeras na bini pojaviti u haljini koja je njena kreacija.

- Najbolje se osećam u svojim kreacijama, te ću večeras obući haljinu koju sam kreirala posebno za festival - priča Mimi.

Pored uloge pevačice, Mimi će se, izgleda, naći u još jednom zanimanju - voditeljstvu. Mimi je dobila ponudu za jednu srpsku televiziju, ali nema još konačnog dogovora.

- Dobila sam ponudu da radim na jednoj srpskoj televiziji, ali još ne znam ništa konkretno niti smem da otkrivam koja televizija je u pitanju.

Nagrada za „Oro"

Tokom sinoćne dodele „Prinčevih nagrada" na četrnaestom po redu Festivalu „Sunčane skale" nagrađena su i tri člana produkcijske kuće „Minacord". Pesma „Oro", koju je komponovao Željko Joksimović, prema mišljenju muzičkih urednika i novinara proglašena je za najbolju kompoziciju u protekloj godini, dok je nastup Jelene Tomašević na ovogodišnjoj „Evroviziji" proglašen za najbolji festivalski nastup. Milena Vučić, dvostruka pobednica „Sunčanih skala 2006", ove godine je dobila nagradu za hit godine, za pesmu „Luče", koju je komponovao Željko Joksimović.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.