Miloš klinika domaćin jedinstvene RADIONICE UROŠ I MILOŠ!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2018, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloš klinika domaćin jedinstvene RADIONICE "UROŠ I MILOŠ"!

Interaktivna radionica koja pomaže razvoju deteta.

Beograd, 21. februar 2018 – Jedan od najpoznatijih domaćih pisaca za decu, dobitnik mnogih književnih nagrada i autor brojnih originalnih pustolovina koje navode na razmišljanje - Uroš Petrović, domaćin je nesvakidašnje interaktivne radionice za decu „Uroš i Miloš“, koja se tradicionalno održava u prostorijama Miloš Klinike.

ROKFELEROVA KOLEKCIJA NA AUKCIJI: Cena može da bude ASTRONOMSKA!
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Ova besplatna radionica osmišljena je sa ciljem da se mališani kroz igru i mozgalice navedu na kreativno razmišljanje, prepoznavanje i artikulaciju ideja, kao i na razvoj verbalnih i deduktivnih veština. Učesnici radionice u timovima tragaju za skrivenim bićem, odgovaraju na specijalno pripremljena zagonetna pitanja, razvijajući usput moć zapažanja i zaključivanja.

Međutim, prava specifičnost ove radionice ogleda se u prelaženju „drugog nivoa“ gde mališani dobijaju priliku da kod stručnjaka iz Miloš Klinike dobiju besplatan oftalmološki pregled i oslobode se straha od pregleda koji je kod dece mlađeg uzrasta često prisutan.

Brojni roditelji već su prepoznali višestruke prednosti radionice koja doprinosi sveukupnom fizičkom i mentalnom zdravlju njihovog deteta, a prijave za učešće na sledećoj radionici koja se održava 22. februara su u toku, dok je prva sledeća 15. marta.

Više informacija o radionici dostupno je na linku: https://www.facebook.com/MilosKlinika

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.