Izvor: Blic, 14.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloš Vujanić se ženi

Bivši košarkaš Partizana i Crvene zvezde, reprezentativac Srbije Miloš Vujanić uskoro će postati otac. Zorana, dugogodišnja Miloševa devojka i buduća gospođa Vujanić, u drugom je stanju, a srećni par će u 2008. dobiti devojčicu.

Iako su već imali nameru da stanu na ludi kamen, vest o Zoraninoj trudnoći malo je poremetila planove, pa su budući supružnici odlučili da ubrzaju stvari. Međutim, kako su se nedavno preselili u Moskvu, gde Vujanić odnedavno igra za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Košarkaški klub Dinamo, zbog njegovih sportskih obaveza prema tom klubu budući roditelji su odlučili da venčanje prirede po završetku sezone, tačnije početkom leta.

- Sa devojkom Zoranom zabavljam se nekoliko godina i odlučili smo da vezu ozvaničimo po završetku sezone, na leto. Zorana je trudna i dobićemo ćerkicu. Sad smo u slatkoj dilemi oko imena. Za sada imamo dva-tri u kombinaciji, ali još nismo odlučili - izjavio je nedavno za „Blic" Miloš Vujanić.

Za sada je sigurno da će par svoje sudbonosno „da" izgovoriti u crkvi i pred matičarom u Beogradu, ali još je neizvesno da li će venčanje biti veliko ili će biti priređen samo ručak za familiju i uži krug prijatelja. Naime, buduća mlada će tada biti u poodmakloj trudnoći, pa sve zavisi od toga kako će se Zorana osećati.

U svakom slučaju, mladencima će sigurno biti lepo jer među njima ljubav cveta, a Miloš ne krije koliko je zaljubljen dok odgovara na pitanje šta devojka treba da poseduje da bi ga zavela i osvojila i koje kvalitete treba da ima da bi ga zadržala.

- Moj odgovor je Zorana! U njoj sam našao sve - odlučan je romantični Vujanić

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.