Miljana oterala još jednu dadilju: Evo šta više nije mogla da izdrži!

Izvor: Press, 30.Okt.2019, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miljana oterala još jednu dadilju: Evo šta više nije mogla da izdrži!

Miljana Kulić otpustila je novu dadilju.
Foto:puls
Dadilja je zvala Zolu u apartman, a Miljana je to shvatila kao flertovanje i u napadu ljubomore napravila haos. Nastala je žestoka svađa, a dadilja je nakon svega odlučila da da otkaz i u suzama napustila imanje u Šimanovcima, govoreći da Lazar može sin da joj bude.
Produkcija je pokušala da >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je vrati, ali bezuspešno.
- Ova je otišla u produkciju i nije htela da se vrati. Pozvala je produkcija da se dogovore, a ona im je rekla dajte mi stvari i odlazim. Njoj je teže nego nama deset puta - ispričao je Vladimir Tomović detalje.
Dadilja • screenshot
- Nije tu produkcija ništa kriva, to su isključivo one - dodala je Jovana Tomić Matora.
Miljana je pokušavala da opravda svoje postupke kod majke, dok je mali Željko vidno uznemiren plakao, a Zola je pokušavao da ga smiri.
- Ona je Tomoviću priznala da želi već da izađe, ne može više bez telefona, knjiga i kontakta sa svetom napolju - pravdala se Miljana.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.