Miljana i ja smo u vezi!

Izvor: 011vodič.com, 11.Avg.2019, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miljana i ja smo u vezi!

Međutim, najnovija vest je da je Tomovića počeal da progoni Miljana Kulić, što je on demantovao i svojom izjavom iznenadio sve:
– O vezi sa Miksi, prethodnih dana zvalo me je dosta novinara da me pita progoni li me Miljana Kulić. Moj odgovor je “ne”. Ta devojka i ja jesmo u vezi, ali telefonskoj naravno, i po 10, 20 puta dnevno se čujemo i iskreno meni razgovori sa njom prijaju jer me ovako depresivnog uvek nasmeje. Peva mi moje stare pjesme uz koje kaže da je odrasla, samo da >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << čujete kako peva “Jugić”, “Motorolu” i “Na distanci” i vi bi se odmah oraspoložili.
A tek kad pusti glas na “Nisam te zaboravio” i “S prijateljima na sto” , to je top.
Ta devojka, žena se brine kad joj se ne javim, i ona i njena majka Marija su mi se zaista prijateljski našle u meni najtežim momentima. Plakala je kad me videla utučenog, u minus fazi, pošto su naši razgovori isključivo preko vibera, jer sam ja nisam u Srbiji, tako da o Miksi imam maksimalno pozitivno mišljenje – napoisao je Bojan  na svom profilu na fejsbuku i nastavlja:


O "vezi" sa Mixy 😉Prethodnih dana zvalo me je dosta novinara da me pita progoni li me Miljana Kulic.Moj odgovor je…
Posted by Bojan Tomovic Moštrokol on Saturday, August 10, 2019

– Ona je jedno nemirno dete u duši, pozitivno je luda, slične smo naravi, i ja nikada, po mom bratu, nisam ni imao “normalne” prijatelje, jer kod nas ekscentričnih umetnika, sve što je normalno, to je i dosadno. Ja ,kao neuspeli student psihologije, volim da se družim sa specificnim ljudima jer uvek otkrijem nešto novo, način na koji oni razmišljaju, njihov pogled na svet, koji je jako sličan mom, tako da sam se celi život družio sa “opičenima”. Moji su me uvek pitali: ” Imas li ti nekog normalnog prijatelja ?”, kad ono, ispostavilo se da sam ja luđi nego svi oni zajedno, a sličan se sličnom raduje, vazda je tako bilo.
facebook.com/bojan.mostrokol
Miljana je šou, jer jedan dan želi da joj pišem pjesme, drugi dan hoće da smo drugovi, treći dan je zaljubljena u mene, četvrti dan mi kaže da se zezala i da sam ružan k’o lopov, peti dan mi kaže da imam seksi pogled i “ono nešto” što privlači, šesti dan mi kaže da više nikad u životu neće da me pozove i bude ljuta do sutra ujutru, sedmi dan se čujemo po 10 puta i tako ukrug…Često u afektu kaže nesto što zapravo ne misli, pa se odmah pokaje, ali ne mogu da joj zamerim, jer sam i ja sam takav. Meni je sve to zabavno, skreće mi misli sa mojih muka i pravih problema, tako da meni za sada, to virtuelno druženje sa Miksi ne smeta. Uz to je , kao i ja veliki emotivac i šoumen, kakav sam ja bio nekada davno, pre bipolara koji me je uništio. Izjadamo se jedno drugom čak i o bolestima – detaljno je opisao Bojan svoj odnos s Kulićevom.
youtube.com/Zadruga Official
– Imam hit pesmu za nju, zove se “Ludilo” i verujte da će to zaista biti ludilo, jer je Miksi jako harizmatična i rođena je za scenu. Ona me tera da uđemo zajedno u rijaliti i pravimo, kako ona kaže, do sada neviđeni šou, ali ja ipak zbog mog lošeg zdravstvenog stanja, ne mogu da joj ispunim tu želju.
Morao sam da vam pojasnim naš odnos jer mnogi mediji pišu da smo u ljubavnoj vezi, što naravno da nije istina, jer kako da budem sa nekim u vezi, kad se nikada lično nismo ni upoznali, osim preko vibera. Ljubazno me pozvala kod nje u goste u Niš, a ja nju i njenu porodicu kod mene u Crnu Goru i to je to, znači druženje i saradnja. Naš odnos jeste specifican, shodno našoj naravi i može se reći da smo, ne u vezi, nego na vezi i to po 10 do15 puta dnevno, ali ništa više od toga.
Miljana lepo izgleda, ali ja sam mnogo stariji od nje, po godinama sam blizi njenoj majci nego njoj, a i tek je četiri meseca kako sam se razveo, pa sad želim da “uživam ” u samoći, koju uvek prekine viber poziv od Miksi, kraljice rijalitija, a od naredne godine i kraljice estrade jer ću joj nakon rijalitija raditi 5, 6 pesama, možda čak i ceo album, sa kojim će Miksi razvaliti celu eks ju i skinuće sa trona i Brenu i Cecu i Jecu.

The post Miljana i ja smo u vezi! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.