Miljana Kulić PONOVO TRUDNA! IZLANULA SE tokom intervjua – NIJE USPELA DA SAKRIJE! Marija će POLUDETI!

Izvor: 011vodič.com, 14.Jun.2020, 02:52

Miljana Kulić PONOVO TRUDNA! IZLANULA SE tokom intervjua – NIJE USPELA DA SAKRIJE! Marija će POLUDETI!

Rijaliti ekspert Miljana Kulić je svojevoljno napustila Zadrugu 3 nakon što je Veliki šef diskvalifikovao Lazara Čolića Zolu sa kojim je obnovila odnos koji je bio na klimavim nogama nakon što je ona abortirala njihovo dete.
Ipak, izgleda da im je suđeno da budu roditelji jer je Miljana, po svemu sudeći što nam je rekla za naš portal, ponovo u drugom stanju.
Miljanu smo odmah pitali da li su glasine da je trudna tačne. Ona je kratko odgovorila:
– O tome >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << ne mogu sada da pričam – vešto je izbegavala odgovor, da bi u nekoliko navrata govorila kako ne bi mogla da se vrati u Zadrugu zbog svog stanja, da bi se isto tako ispravila da je napravila lapsus misleći na stan.
Trenutak koji je bio presudan bio je njen odgovor na pitanje da li se Marija vraća u Zadrugu 3.
Mariju su zvali da se vrati. Odbila je, nema šanse. Zbog mog stanja, ovaj stana koji sam kupila – pravdala se Kulićeva.
Napominjemo da su Miljana i Zola u poslednjih nekoliko nedelja imali intimne odnose, a da li je Miljana pila kontraceptivne pilule, ostaje da nagađamo.
The post Miljana Kulić PONOVO TRUDNA! IZLANULA SE tokom intervjua – NIJE USPELA DA SAKRIJE! Marija će POLUDETI! appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.