Milijaš: Bićemo mnogo bolji u Odesi

Izvor: Dzungla.org, 28.Jul.2013, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milijaš: Bićemo mnogo bolji u Odesi

KAO mala deca su bili srećni crveno-beli na prvom treningu po povratku sa Islanda. Graja u uglu pomoćnog terena, gde su oporavak radili vinovnici loše igre, potvrdila je da „nula“ u Vestmaneji nije narušila dobru atmosferu. Milijaš i drugovi su jedva čekali povratak u Beograd, iako je u prestonici 30 stepeni u hladu.- Niko od nas ne želi da traži alibi, ali zaista nam je bilo mnogo teško. Proveli smo 30 sati po avionima, aerodromima, hotelima, tri puta smo se peli na 10.000 metara >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << i spuštali. Ogroman je to napor za organizam. Nije nam bilo do života, a morali smo da nađemo snagu da istrčimo 90 minuta – slegnuo je ramenima kapiten Milijaš.Digla se velika prašina posle nastupa na vulkanski aktivnom području. Činilo se da je veća verovatnoća da izbije lava na Eldfelu, nego da proradi napad srpskog vicešampiona.OMLADINCI POTPISALI ZVANIČNA promocija novih štopera, Peruanca Migela Arauha i Liberijca Robertsa Omege biće održana danas u podne u Lav medija centru Crvene zvezde. U toku dana očekuje se dolazak Novaka Martinovića, sa kojim će biti kompletirana poslednja linija tima. Prve profesionalne ugovore sa Crvenom zvezdom potpisali su omladinci: golman Marko Trkulja, štoper Marko Marinković, vezista Nemanja Ahćin i napadač Nikola Đorđević. – Nisam zadovoljan igrom, ali jesam činjenicom da smo prošli dalje. Meč na gostovanju IBV nikako ne može da bude merilo, totalno je nerealno da Zvezda odigra tako slabo. Pokazaćemo već u sledećem meču da možemo mnogo bolje, očekujem bolju partiju i od prvog meča na „Marakani“. Opet nas čeka dug put, ali posle Islanda, sve će nam lakše pasti – laknulo je Milijašu i ostalima što su se probudili iz košmara u beloj noći.Černomorec i IBV – nebo i zemlja. Crveno-beli opet idu na megdan ekipi koja je uveliko nagazila u novu sezonu, ali u okviru neuporedivo jačeg prvenstva nego islandskog.- Ukrajinci će imati prednost sa te strane, a iz zbog činjenice da prvu utakmicu igraju kod kuće. Ipak, mislim da izrazitog favorita u ovom dvomeču nema i da možemo da ostvarimo povoljan rezultat pred revanš na „Marakani“. Očekujem da imamo podršku i u Ukrajini. Kad su „delije“ prevalile toliki put do Islanda, verujem da će ih biti i u Odesi, u znatno većem broju – zahvalio se Nenad Milijaš navijačima koji prate Zvezdu gde god da igra.
SUDIJA HANSENPRVI meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Černomoreca i Crvene zvezde sudiće Danac Ken Hansen. Meč je na programu u četvrtak od 18.15, a ekipa na put kreće u utorak ili sredu. OpširnijeVečernje Novosti

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.