Milijana pokušala da se ubije posle svadbe!

Izvor: 011vodič.com, 17.Sep.2019, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milijana pokušala da se ubije posle svadbe!

Naime, Milijana se, kako Srpski telegraf saznaje, do poslednjeg trenutka nadala da će se u Milojkovom dvorištu pojaviti njeni roditelji, ali kako se to nije dogodilo, mlada je bila veoma nesrećna i više joj nije bilo do života.
– Milijana je znala da njeni roditelji ne podržavaju vezu sa Milojkom, međutim, mislila je da će oni na kraju popustiti i da će biti uz nju na dan svadbe. Sve vreme se tresla i gledala ka kapiji, ali oni se do kraja nisu pojavili. U jednom trenutku, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << kada je malo popila i kada su je stigle emocije, rekla je da je njen život promašen i da želi da se ubije, pa je sa nožem u rukama pokušala da izađe iz lokala, ali su je u tome sprečili najbolji prijatelji – priča naš izvor i dodaje da su Bogdanovićkini bliski ljudi jedva smirili i odgovorili od sulude ideje:
prinstcreen/Happy TV
– Dok je pričala o ocu i majci, lila je suze i u jednom trenutku je uzela nož želeći sebi da presudi. Kukala je da je veoma nesrećna i da šta god uradi, njenim roditeljima ne odgovara. Mnogo je boli to što se oni nje stide.
Kako dalje saznajemo, prijatelji su joj brže-bolje oteli nož iz ruke i sve vreme su je tešili i govorili da će na kraju sve biti dobro, te da će njeni prihvatiti Milojka za zeta. Nakon ovako jezive scene njeni bliski bili su sve vreme uz nju, bukvalno je nisu ispuštali iz vida jer su se plašili da ne oduzme sebi život.
printscreen/TvHappy
Nakon ovih saznanja pozvali smo i Milijanu i njenog muža, ali su do zaključenja broja ostali nedostupni za komentar.

The post Milijana pokušala da se ubije posle svadbe! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.